iet mans

logger 3

3144 gg maassluis

tel. 06 53 88 39 30

iet@ietmans.nl

www.ietmans.nl

DE PRAKTIJK VAN IET

Wat?
In mijn eigen praktijk werk ik als coach, counselor en relatietherapeut. De aanpak in de gesprekken is zowel resultaat- als procesgericht. Hierbij faciliteer ik de coachee om zijn innerlijke dialoog aan te gaan en ik begeleid dit proces. Daarnaast geef ik de coachee praktische handvatten om de benodigde stappen te zetten. In samenspraak met de coachee bespreken we een traject op maat, met sessies die variëren van een uur tot anderhalf uur.

Hoe?
Als coach/counselor ga ik uit van een holistische benadering. Je geest bedenkt je stappen, je lichaam is je voertuig. Er is een wisselwerking die versterkend en verzwakkend kan zijn. Vlinders in je buik als je verliefd bent, een warm gevoel na een compliment, je vermoeide lichaam als de wekker gaat, hoofdpijn voor die ene presentatie. Als je je goed voelt, voel je op bijna alle ideeën van je geest een reactie in je lichaam. Ook als je je minder voelt, is dit van toepassing. Een waardevolle bron van informatie als je naar je lichaam leert luisteren!

Waar?
Vanuit mijn praktijk worden naast individuele coaching ook trainingen op maat aangeboden. Neem voor meer informatie hierover contact op met mij via iet@ietmans.nl.